• Iglesia románica

  EsglesiaEdificio románico de transición al gótico con una excepcional portalada de la Escuela de Lleida.
  La ampliación del S.XVII cambió su orientación y la elevó, también se le añadió un campanario de 40m. de altura.

 • La Fontcalda

  FontcaldaRecibe el nombre de una fuente de agua minero-medicinal que fluye a 28 grados, a la izquierda del río Canaletes, no muy lejos del Santuario. Son aguas que tienen cloruro y carbonato cálcico, sulfato de magnesio y cloruro sódico, esta fuente es conocid...

 • Monumento a la Paz

  Monument a la Pau

  El año 1989 la agrupación de supervivientes de la Quinta del Biberón - 41, en esta cota 705, construyeron el Monumento a la Paz dedicado a todos los combatientes de los dos bandos.

 • Coll del Moro

  Coll del MoroYacimiento constituido por una necrópolis y un recinto fortificado presidido por una gran torre. Al poblado se ha descubierto un importante taller de manufactura de tejidos. Forma parte de la "Ruta de los íberos"

 • Cooperativa Agrícola

  Cooperativa de GandesaEdificio modernista que fué construïdo el 1919 por César Martinell.
  El cuerpo principal de la edificación tiene tres naves rectangulares de distinta altura con cubierta de bóveda de ladrillo cargada sobre arcos de diafragma parabólicos.

Octubre 2014
L M X J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Home
Error
 • ERROR LOADING FEED DATA
Bienvenidos a la web de Turismo de Gandesa
Festa del Vi
There are no translations available.

27-ena Festa del Vi de Gandesa

Del 31d'octubre al 2 de novembre de 2014

Horaris visita Celler Cooperatiu:

http://www.coopgandesa.com/ca/modules.php?name=webstructure&;lang=CA&idwebstructure=301

Horaris visita Ruta per Gandesa:

1de novembre a les 12:00h

2de novembre a les 12:00h

La Festa del Vi se celebra el 1er cap de setmana de novembre. Va iniciar-se com una celebració entre una colla d’amics per la finalització de la verema i ha passat a convertir-se en l’aparador dels vins de la Denominació d’Origen Terra Alta. Al voltant de la Cooperativa de Gandesa s’instal·len els stands de diferents cooperatives de la comarca i cellers particulars on es poden degustar els diferents vins que elaboren. El dissabte la cooperativa ofereix un aperitiu a tots els assistents. Durant la pròpia fira s’organitzen diferents actes relacionats amb el món del vi, com ara diferents conferències per tractar les problemàtiques agràries i cursos de tast de vins. Un dels actes que no falten durant la Festa del Vi és el concert de música amb una orquestra simfònica, així com altres manifestacions de caire més folklòric com ara les trobades de gegants. El dissabte la festa acaba amb el ball popular, que fa moure l’esquelet a joves i grans fins a altes hores de la matinada. El dia següent, arriba l’acte més esperat, el dinar popular amb la tradicional "clotxa" dinar típic dels veremadors, que conta d’un cantó de pa buidat i ple de tomàquet i alls escalivats i una arengada. Amb tot, als que no els hi agrada el peix, que estiguin tranquils, que no patiran gana, ja que l’arengada ve ben acompanyada de tall.
www.festadelvi.cat

alt

alt

Cartells anteriors:

 

 
El origen del nombre de Gandesa

La palabra gand en lengua ibérica anterior a la influencia latina parece que podía significar castillo, reducto, refugio.

/ Notas de historia de Gandesa-Joan B. Manya /

Leer más...
 
BCIN Presó i Esglesia

Declaran bien cultural de interés nacional la iglésia de la Assumpción, la Casa de la Vila Vella i La Prisión de Gandesa

Leer más...
 


Alojamiento

Hotels

 

Restauración

Restaurants

 Horarios Oficina Municipal de Turismo de Gandesa

Martes a sábados:
Mañana: 10:00 h a 13:30 h
Tarde:16:00 h a 18:30 h


Domingos y festivoss:

Mañana: 10:00 h a 13:30 h

 

 

Logotip turisme de les terres de l'ebre

Al territori

RocketTheme Joomla Templates
© optim.gr